Plan 1 Cobblestone Architects

Work  |  Think  |  Rest  |  Play

 

Plan 1 Cobblestone Architects består af en bred vifte af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører, som yder byggeteknisk rådgivning til private, professionelle og offentlige bygherrer.

 

Fælles for dem alle er, at de har brug for områder, der understøtter deres forskellige arbejdsprocesser. BOTIUM har ved denne opgave samarbejdet med Danielsen Spaceplanning i indretningsprocessen.

 

 

Aktivitetsbaserede arbejdspladser

For at Cobblestones medarbejdere kan arbejde selvstændigt, kreativt eller i tværfagligt teamwork, imødekommer indretningsplanen Activity Based Working. ABW konceptet er tænkt ind i alle områder af den nye funktionelle kontorindretning, der bl.a. inkluderer flytbare & lydtætte pods/mødebokse fra Framery hvor privatliv møder produktivitet, loungemøblerede break out zoner til uformelle møder og free seating kultur ved alle skriveborde med sensorer, der registrerer om det er i brug og som ligeledes kan bookes hjemmefra via app. Bordene er i øvrigt designet af Plan 1 Cobblestone Architects selv.

Highlights i indretningen

SPECIALINVENTAR. Magic Cube er et rum i rummet, som fungerer som en hub af forskellige zoner, for at skabe værdi og arbejdsglæde blandt brugerne. Think Tank er det store integrerede whiteboard til pitch og idégenerering. Møderum, som giver mulighed for uforstyrret samarbejde og dialog. Nap Cap, et hvilerum i mørk rolig farve og små alkover med madrasser lavet i specialmål. 

 

Hele rummets bagvæg er dækket af custommade reoler og lockers i krydsfinér, designet af Plan 1 Cobblestone Architects selv, som understøtter valget om de flyvende arbejdspladser. Hvert skab er opkaldt efter Københavnske gader og den enkelte medarbejder er tildelt et til at opbevare private ejendele og arbejdsredskaber i. 

 

PLADS TIL LEG. For Cobblestone har det været en prioritet at tilbyde medarbejderne et arbejdsmiljø, der kan stimulere kreativiteten og den enkeltes udvikling. Tænketanken i Magic Cube er stedet, hvor tanker kan sættes igang og idéer kan søsættes. Bordtennisbordet er et FRIrum. Et område, hvor hjernen kan få en pause og få fornyet energi, som fremmer læring, hukommelse og kreativitet. Og så er det heller ikke tosset at bruge som et ekstra bord at samles om til fx fælles briefings.

 

 

BOTIUM var partner på disse områder:

SPARRING   |   INDKØB   |   LOGISTIK   |  MONTERING   |   SERVICE

Mødefaciliteter – fokus, spontant, vidensdeling, hotspot

Benyttede produkter:

 

 

Puffer  BoBles, Design edition

Ping Pong bord  RS Barcelona, You & Me

Gardin  Kvadrat, Divina uldfilt (tager lidt af rumklang)

 

Pod  Framery, Q (2-4 personer)

 

Akustikplader  fra Baux

 

Marmorbord Capri mødebord hvidt marmor & messing base

Mødestole  Verner Panton, Serie 430 i messing med velour

Gardin  Svensson, Ombré

Tæppe  fra Rug Company

 

Runde pendler  Flos, Compliments

Arbejdszoner

Benyttede produkter:

 

 

Planters  &Tradition, Collect | Planter

 

Kontorstole  Håg, Capisco Puls

 

Pendler  Muuto, Under the Bell

 

Specialhynde  fra Bondes Møbelfabrik polstret med Kvadrat Still

 

Neon pendel  Flos, Compliments

 

Højstole  Normann, Form

Touch Down!

Benyttede produkter:

 

 

CAFÉ:

Stole  &Tradition, In Between

Borde  International Furniture, søjlestel og bordplade i Eg finér

Sofaer  SofaCompagniet, Garret

Loftslamper  Arm 3 & Arm 6, Design by Grönlund

 

SOFAGRUPPE:

Blå sofaer  Hay, Silhuette

Tæppe  Muubs, Earth

Rumdeler  Grape Design, Molo

Planters  &Tradition, Collect | Planter

 

NAP CAP:

Specialhynde  fra Bondes Møbelfabrik polstret med Kvadrat Still

Velour Puder  Hay, Dot

Lamper  Louis Poulsen, Eklipta. Design: Arne Jacobsen

BOTIUM-Indretningskonsulenter-team

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, services eller andet, sidder vores indretningskonsulenter klar på telefonen til at hjælpe dig videre. Vi har også et stort netværk af indretningsarkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med større projekter. Alt efter behov og stil, kan vi også her guide dig til det rette valg.

Ring til os +4532520852
Skriv til os info@botium.dk