CORONA | COVID-19

Kære kunder & samarbejdspartnere

 

 

Da vi har en bred kontaktflade til både virksomheder og kunder, vil vi gøre vores for at begrænse spredningen af COVID-19. Vi følger selvfølgelig regeringens retningslinjer og vi bakker naturligvis op om at tage et fælles ansvar for, at vi alle passer godt på hinanden.

 

 

For at mindske smitte tager vi derfor disse praktiske forholdsregler:

 

Vi modtager fortsat varer på lageret og med mindre vores leverandører har udfordringer med produktion / levering, så forventer vi, at kunne overholde vores aftalte leveringstider. Skulle der komme forsinkelser på leveringer, kontakter vi vores kunder direkte.

 

Alle igangværende opgaver & leveringer vil blive udført i henhold til de aftaler, vi har indgået med vores kunder og samarbejdspartnere / leverandører. Vi leverer og monterer fortsat, såfremt vores kunder ønsker det. I denne forbindelse vil det blive gjort i overensstemmelse med de nødvendige forholdsregler, der er grundet Corona virusen, for at sikre fortsat godt helbred for alle.

 

Ønsker du at udsætte en levering, har du nogle spørgsmål til din ordre eller igangværende proces med os, står vi som altid til rådighed på telefon og mail. Du kan også tage direkte kontakt til din konsulent på enten telefon eller mail.

 

 

Du finder alle vores kontaktoplysninger lige her

 

Vi følger situationens udvikling og vil meddele eventuelle opdateringer via nyhedsbrev, SoMe og website. Imidlertid pas godt på hinanden derude og med en samlet indsats kommer vi forhåbentlig virussen til livs hurtigst muligt!

 

 

Mange hilsener 
Rikke, Carina, Peter, Martin, Søren & René

Senest opdateret 19. juni 2020