UNICEF

Specialinventar & farverig opdatering af hovedkontor 

 

Opdatering af Unicefs hovedkontor i forbindelse med deres flytning fra FN-byen til Nordvest. Indretningen er forestået i samarbejde med Laika Rumdesign, som eksekverede workshops for afklaring af brugerinvolvering & behovsafdækning.

 

I tæt samarbejde med Laika stod BOTIUM for indretningen af de 2 nyrenoverede etager – her sørgede vi for kompetent sparring mhp. produktsammensætning. Her var det især vigtigt at udtrykke UNICEF’s identitet og værdier i et inspirerende arbejdsmiljø.

 

Fotograf: Kristian Ridder-Nielsen

Highlights i indretningen

Minimering af indretningsomkostninger – herunder produktvalg der kunne komplimentere eksisterende møbler – var omdrejningspunktet for opgaven.

 

Farverig indretning, som inspirerer og giver daglig arbejdsglæde.

 

Speciallavet skranke. Tegninger er udviklet af Laika og BOTIUM har stået for produktionen. Skranken skal definere venteområdet og appellere til besøgende om at gøre ophold, indtil de bliver taget imod af en medarbejder. Udtrykket skulle være spartansk for at formidle organisationens ånd. 

 

BOTIUM var partner på disse områder:

SPARRING   |   INDKØB   |   LOGISTIK   |  MONTERING   |   SERVICE

Reception & velkomstområde

Mødelokaler & arbejdszoner

Kantine & Lounge

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, services eller andet, sidder vores indretningskonsulenter klar på telefonen til at hjælpe dig videre. Vi har også et stort netværk af indretningsarkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med større projekter. Alt efter behov og stil, kan vi også her guide dig til det rette valg.

Ring til os +4532520852
Skriv til os info@botium.dk