KONTORSTOLE

Ergonomiske kontorstole med højde for design

 

Kontorstole med ergonomisk tilpasning er vigtige for dine medarbejderes komfort i dagligdagen, da den sørger for at du sidder komfortabelt og i en korrekt arbejdsstilling, som skåner din lænd og ryg. Der findes mange kontorstole på markedet, som ikke giver den optimale støtte til ryggen. Dette giver hurtigt arbejdsskader, som kunne have været undgået. Vi har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, som ikke kun passer til forskellige kontorlandskaber, men også til forskellig fysisk fremtoning. Stole der opfordrer til bevægelse og sikrer en bedre kropsholdning i siddende stilling. Nogle har få justeringsmuligheder, som sikrer en nem og hurtig indstilling; andre har flere, således at man kan finjustere på flere forskellige siddefunktioner efter behov.

 

Vi har et stort udvalg af funktionelle og ergonomiske kontorstole i flere materialer for at matche enhver indretning i design og farver. Vi tilbyder forskellige modeller fra blandt andet Wilkhahn og Håg, hvorfra vi har de meget populære kontorstole Sofi Mesh og Tribute. Ved beslutningen af den korrekte kontorstol til jeres kontor er der forskellige behov at tage i betragtning herunder hvorvidt der fx er brug for særlig lændestøtte, armlæn eller vippefunktion.

 

Moderne ergonomiske kontorstole

 

En moderne ergonomisk kontorstol er mange ting, men den er på ingen måde kedelig. Udover at sidde korrekt og skåne kroppen, bør kontorstolen matche med kontorets indretning. Derfor har vi håndplukket et bredt udvalg af designer kontorstole, som er ergonomiske korrekte og som giver dig stil og en velplejet ryg i mange år frem. Herunder kan du finde en ergonomisk kontorstol i netop den form eller farve, du ønsker dig.

 

Kontorstol med nakkestøtte

 

Ud over lænd og ryg, er nakken særligt udsat, når du sidder foran computeren. Sidder du koncentreret og i længere tid af gangen, vil du let komme til at spænde i nakken. Er du ikke udstyret med et hæve sænkebord, kan din arbejdsstilling også blive skæv, hvis bordet ikke passer i højden med kontorstolen. Derfor er en ergonomisk kontorstol med nakkestøtte ideel, for at du bedre kan hvile nakken – mens du arbejder – og for at du for så vidt muligt ikke oplever smerter. Er du i tvivl om hvordan du finder en ergonomisk kontorstol, som passer til dine behov? Hos BOTIUM står vi klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vi giver dig også gerne en præsentation af de forskellige typer kontorstole i et af vores showrooms. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine behov.

 

Hvorfor skal du vælge ergonomiske kontorstole?

 

En ergonomisk kontorstol kan være en vigtig del af god siddestilling – især i løbet af en lang dag foran skærmen. Ergonomiske kontorstole er udviklet til at være optimale for ryggen modsat mange almindelige kontorstole. De kan indstilles efter kroppens siddeposition, så de giver optimal komfort og sikrer, at du sidder ergonomisk korrekt. Idet man sidder mange timer om dagen på sin kontorstol, og typisk vil bruge den mange år frem, er det vigtigt at vælge en kontorstol, som ikke giver gener i hverken nakke, lænd eller ryg. Derfor er det vigtigt at investere i en kontorstol, der passer til dine behov. Hos BOTIUM går vi op i, at du får et stilrent design, som passer flot ind i kontormiljøet med små, kreative detaljer. Vi forhandler fremtidens kontorstole, og tilbyder dig derfor de bedste og mest komfortable kontorstole på markedet. Vores udvalg af ergonomiske kontorstole herunder er designet med stort fokus på komfort og korrekt arbejdsstilling. På den måde kan du og dine kollegaer sidde behageligt hele arbejdsdagen og du bidrager til medarbejdernes generelle trivsel.

 

Test af ergonomiske kontorstole

 

For at sikre optimal komfort til dig og dine medarbejdere, har vi udført test af ergonomiske kontorstole, for at kunne håndplukke det bedste udvalg til dig. Blandt vores sortiment finder du derfor kun ergonomiske kontorstole med fokus på høj komfort og kvalitet, og med rig mulighed for at indstille efter behov. Der er samtidig kræset for detaljerne, for at give dig et flot og innovativt design, uanset hvilken ergonomisk kontorstol, du vælger.

 

Få en skræddersyet kontorindretning med BOTIUMS kontorstole

 

Få hjælp til at finde de mest funktionelle og ergonomiske kontorstole til din virksomhed og dine medarbejderes behov med BOTIUMs indretningseksperter. Vi rådgiver og hjælper dig med den mest optimale løsning, der sikrer dine medarbejderes velvære gennem hele arbejdsdagen for maksimal arbejdskomfort. Giv os et kald, eller skriv til os – så hjælper vi dig hurtigst muligt med at finde de rigtige kontorsole til jeres virksomheds kontorindretning.