OM BOTIUM

BOTIUM startede tilbage i 70’erne og er i dag ejet af Søren Bering Thygesen og René Bengtson, som sammenlagt har over 40 års erfaring med indretning af møbler til erhverv.

 

Vi har gennem årene leveret møbler og indretningsløsninger til mange danske virksomheder, og vores store kundekreds gør, at vi møder mange forskellige kunder, som har individuelle behov og ønsker i forhold til deres indretning. Fra dem der skal have indrettet de mindste kontorer, til dem der skal have indrettet store konferencesale. Dette kræver skræddersyede indretningsløsninger, erfaring og ikke mindst de rette samarbejdspartnere – og det har vi!

 

BOTIUM-kundereference-kontorindretning

Indretningsarkitekter

 

Hos BOTIUM har vi helt bevidst valgt ikke at have egen fastansat indretningsarkitekt. Det er der flere gode grunde til. Men først og fremmest handler det om at bevare en stor fleksibilitet og et frit valg. Der er stor forskel på indretning af virksomhedens forskellige lokaler, og det er ikke nødvendigvis den samme person, der skal indrette både kantine og konferencelokale. Alle har noget de brænder mest for, og hvorfor ikke have de allerbedste på hver deres område?

 

Derfor har vi hos BOTIUM valgt at samarbejde med flere forskellige faste indretningsarkitekter, som alle har vist at de kan leve op til vores kvalitetskrav. Dette giver os friheden til at vælge frit hver gang, og ikke mindst, at vælge den indretningsarkitekt, som vi mener passer bedst til den konkrete opgave.

 

BOTIUM-kundereference-kontorindretning
BOTIUM-kundereference-kontorindretning
Få inspiration til indretning af din virksomhed

Kontakt os

 

Er du i tvivl om din virksomheds indretning, materialevalg eller belysning, så står BOTIUM altid klar med enten et enkeltstående bud, eller en indretningsløsning der tager afsæt i hele din virksomheds image, kultur og historie. Vi kan tilbyde en løsning tegnet i Autocad og p.Con.Planner og vi er altid klar med professionel rådgivning – også hvis det gælder customized skranker, gardiner eller andre specialløsninger.

 

Kontakt os i dag på +45 32 52 08 52 eller på info@botium.dk og lad os tage en uforpligtende dialog om muligheder eller et uforpligtende tilbud på jeres indretning eller nye møbler. Vi byder altid velkommen med god kaffe i vores showroom i Valby, hvor vi har et stort udvalg af produktkategorier og farvesamples.