MØDEBORDE & KANTINEBORDE

Mødeborde og kantineborde til enhver arbejdsplads

 

Find et mødebord der opfylder jeres behov for design og funktionalitet. Her hos BOTIUM finder du et varieret udvalg af mødeborde og kantineborde i høj kvalitet, og i designs der passer til alle typer af kontormiljøer. Bordene opfylder forskellige funktioner såsom kabelføring, udvidelse/plade, stoleophæng og højdejustering. Er der behov for yderligere fleksibilitet, er mange af bordene enten foldeborde eller flipborde. Dette er meget pladsbesparende og gør dem nemme at flytte rundt mellem lokaler vha. (integrerede) hjul eller vogn.

 

Du finder mødeborde fra et bredt udvalg af anerkendte og kvalitetssikrede mærker, som tilfører mødelokalet stilfuld elegance, som er med til at skabe netop den stemning du ønsker at kreere i rummet. Giv dig god tid til at kigge gennem de forskellige designs, for at finde det mødebord, der passer bedst til jeres stil og de øvrige kontormøbler I bruger.

 

Konferencebord i elegant og rummeligt design

 

Skal der afholdes større møder er det vigtigt med et stilfuldt konferencebord med god plads. Hos BOTIUM tilbyder vi små som store mødeborde, som kan rumme helt op til 20 personer.


Blandt vores udvalg finder du elegante designs, uanset om du vælger mødebord 12 personer eller et mindre bord, som optager mindre plads. Her kan det også være en fordel at vælge et ovalt mødebord, som kan rumme mange deltagere og fylder mindre. Ligeledes finder du kantineborde i en bred variation at størrelse, stil og funktionalitet. Find det kantinebord der passer bedst til jeres kontormiljø, og giver rummelighed, uden at optage al pladsen i spisesalen. Har du brug for rådgivning til at finde frem til det kantinebord, der passer mest harmonisk ind i rummet? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kantineborde og mødeborde til at indfri jeres behov

 

For at kunne tilbyde dig et optimalt udvalg, hjælper vi dig med mødeborde og kantineborde i en lang række forskellige former, som er tilpasset forskellige behov. Ud fra lige netop dit mødelokale kan du finde en lang række forskellige former og stile, der vil passe godt ind i jeres kontormiljø eller spisesal. Vi rådgiver gerne med alt lige fra størrelsen på bordet, til formen og designet. I forbindelse med valget af det helt rette mødebord, bør du først og fremmest overveje hvad det primære formål med mødelokalet er.

 

Vil det hovedsageligt blive anvendt til små briefings, brainstorming og mere uformelle møder? Eller skal det anvendes i forbindelse med bestyrelsesmøder og klientmøder? Så vil kravene naturligvis være forskellige. 

 

Derudover bør det også overvejes hvor meget luft der bør være omkring mødebordet. Elegancen ved et flot mødebord forsvinder, hvis det er klemt ind i et rum og ikke bidrager til et afslappet og harmonisk miljø for deltagerne. Hav derfor helt styr på målene og vælg hellere et mødebord der er en anelse mindre end målene tillader, end et der kun lige overholder målet. Hos BOTIUM finder du mødeborde, der lever op til ethvert behov. Vi yder som nævnt meget gerne rådgivning ud fra dine specifikke ønsker, så vi sammen finder det helt rette mødebord til din arbejdsplads. Søger du et specifikt bord fra et af de præsenterede mærker her på siden, er du også altid velkommen til at sende en forespørgsel. Kontakt os her.

 

Fleksible højborde til de uformelle stunder

 

Højbordene, som vi her hos BOTIUM er blandt de mødeborde vi kan tilbyde, kan benyttes til kantine såvel som til stående, uformelle møder. Denne fleksibilitet giver mere dynamik til indretningen, hvor de fleksible højborde til kantinen fx kan slås op for lettere adgang til rengøring. Derudover kan højbordene til mødelokalerne give rummet en dybde, og mere “rum” til de mindre præsentationer. De uformelle rammer i et mødelokale er vigtige til at skabe en mindre “stiv” stemning, og gøre det behageligt at tale små som store forretningsaftaler. Samtidig bevares der gennem det stilfulde design et professionelt udtryk, som skaber et pålideligt indtryk af virksomheden.

 

Skræddersyede løsninger som er tilpasset jeres behov

 

Farven kan ofte være afgørende, alt efter om rummet som udgangspunkt skal bruges til fordybelse, seriøse drøftelser eller kreativ udvikling. Her kan farven være med til at sætte den rette stemning og gøre det lettere for medarbejdere at fordybe sig eller få et frisk pust af inspiration. En neutral farve kan omvendt have en god effekt, så rummet ikke bliver for hidsigt i sit farvespil. Her kan man i stedet lave farverne komme til udtryk gennem diverse dekorationer, blomster og nips, og lade mødebordet være central for at skabe harmoni i rummet. På samme måde kan vi levere en løsning, der er tilpasset virksomhedens behov med henblik på former og størrelser.