KONTORINDRETNING TIL ERHVERV

Vi giver jer den rigtige rådgivning inden for kontorindretning til erhverv

 

Når dit erhverv skal indrette kontoret, er det vigtigt at tænke på både funktion og æstetik.

 

Kontorindretning til erhverv skal nemlig sikre især to ting; at medarbejderne har det optimale arbejdsmiljø, så de kan yde deres bedste. Derudover skal kontoret også være indbydende for kunder og klienter.

 

Hos BOTIUM hjælper vi dig gerne til at finde den rigtige kontorindretning til dit erhverv. Du er meget velkommen til at kontakte os her, hvis du ønsker at høre mere om vores ekspertise inden for kontorindretning.

Den rigtige kontorindretning skaber relationer

 

Førstehåndsindtryk er ofte afgørende i relationsskabelsen med nye kunder. Og her spiller kontorindretningen altså ofte en afgørende faktor. Virksomhedens historie bliver fortalt fra det øjeblik besøgende træder ind på matriklen, og den erhvervsindretning man vælger til kontoret, siger noget om, hvad man er for en type virksomhed eller organisation.

 

Hos BOTIUM har vi gjort os til eksperter i, hvordan du kan bruge kontorindretning til at skabe det bedst mulige førstehåndsindtryk for besøgende. Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide.

kontorindretning til erhverv 2
kontorindretning erhverv interiør

De bedste omgivelser til jeres medarbejdere

Dine medarbejdere fortjener det bedste kontormiljø I kan tilbyde. Medarbejdere der trives i det rigtige miljø, er nemlig produktive og glade medarbejdere. Men det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvis man ønsker kontorindretning til erhverv, der tilgodeser medarbejderens kår.

 

Måske mangler I det helt rigtige loungeområde, som medarbejderne kan tage et velfortjent hvil ved eller måske have mere uformelle samtaler, der bryder dagen op. Det kan også være, at I mangler bedre mulighed for ro og koncentration. Kontorindretning har i erhvervslivet i mange år været centreret omkring åbne kontormiljøer, der ofte har været kendetegnet ved dårlig akustik, der leder til forstyrrelser og ringe arbejdsomgivelser. Ved hjælp af f.eks. forskellige lydabsorbenter eller rum-i-rum løsninger kan man skabe kontorindretning, der i højere grad tilgodeser det gode arbejdsmiljø.

 

Vil du vide mere om, hvordan du kan skabe gode vilkår for medarbejderne med den rigtige kontorindretning? Så kontakt BOTIUM i dag – vi har mange års erfaring med at indrette kontormiljøer, der placerer medarbejderen i centrum.

Overvejelser inden for kontorindretning til erhverv

 

Der er mange ting at overveje, når der indrettes kontor til ens erhverv. Erhvervsindretning kræver en grundig planlægning, så alle detaljer kommer til at passe sammen. Overvej følgende spørgsmål:

 

  • Hvordan skal kontoret indrettes funktionelt?
  • Skal kontoret have et bestemt look & feel?
  • Hvilke møbler og inventar er nødvendige?
  • Tænk bæredygtigheden ind i jeres kontorindretning:
    • Hvilke møbler i jeres nuværende indretning kan integreres (genbruges) i den nye?
    • Fokusér på bæredygtigt producerede møbler for at mindske aftryk på miljøet mest muligt

 

Alle disse overvejelser er rigtig vigtige at tage med beslutningsprocessen – hos BOTIUM hjælper vi dig selvfølgelig rigtig godt på vej i overvejelserne med den rigtige rådgivning. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan bistå dig.

BOTIUM arbejder sammen med de bedste producenter inden for kontorindretning til erhverv

 

Når kontorindretningen er planlagt, skal der findes leverandører, der kan hjælpe med at gennemføre processen. Det er vigtigt at finde en kompetent og pålidelig leverandør, der kan sikre kvalitet og kundetilfredshed. Hos BOTIUM tilbyder vi en totalløsning i alle led i processen mod at finde den rigtige kontorindretningen til dit erhverv.

 

Hos os finder et bredt udvalg af kontormøbler og inventar til erhverv. Udover kontormøbler finder du også den helt rigtige rådgivning, der kan få dig på sporet mod den kontorindretning der passer lige præcis til jer.

 

Vi har løst rigtig mange opgaver inden for kontorindretning til erhverv for andre kunder gennem årene. Du kan se en række af vores udvalgte cases her.