CASES & TESTIMONIALS

Et samarbejde med BOTIUM garanterer dig leveringsikkerhed, holdbare produkter og god service. God rådgivning omkring ergonomisk rigtige møbler. Deres oprigtighed samt forståelse for vores behov og krav til arbejdsmiljøreglerne førte til en god firmaaftale.

 

Marie-Louise Lotz, Facility Manager, DRC – Dansk Flygtningehjælp

Vi anvender BOTIUM og har gjort det i en meget lang årrække, da servicen er helt i top. Vi får hjælp til indretning, med gode kreative løsningsforslag på vores udfordringer. BOTIUM er endvidere meget fleksible at arbejde sammen med, og tilpasser sig vores behov, samt inspirerer os til fremtidig valg af møbler og indretning.

 

Jens Rask, Økonomidirektør, Dansk Erhverv (se reference her)

BOTIUM er vores rådgiver og møbelleverandør til vores administrative områder og i vores shoppingcentre i hele landet. Forståelsen for vores behov imødekommes på bedste vis og de er en nærværende samarbejdspartner, der i den grad lever op til løftet om god service og uvildighed.

 

Eva Handest, Commercial Director, Danske Shoppingcentre

Vi har benyttet BOTIUM som leverandør siden 2008. BOTIUM er en leverandør, som overholder deadlines og altid gør deres yderste for at opfylde vores krav til pris, sortiment og inspiration. Ingen indretningsprojekter er for store eller små for BOTIUM, og de går til opgaven med professionalisme og forståelse for vores virksomhed.

 

Susanna Jacobsen, Facilities Manager, Keylane

Kom med bag kulissen, når BOTIUM er ude på monteringsopgave

BEHIND THE SCENES | Hos BOTIUM går det stærkt!

 

KORN FERRY, et globalt rekrutterings- og konsulentfirma, skulle flytte kontor fra Amaliegade til Kgs. Nytorv. Nye omgivelser betød ny indretning i visuel tråd med virksomhedens DNA. BOTIUM havde fornøjelsen af at byde medarbejderne velkomne med spritnye arbejdspladser, møde- og kantinefaciliteter og receptionsområde. Kig med her hvordan monteringen af arbejdspladserne forløb…

 

Vi har også indrettet hos:

Aurehøj Gymnasium
Axmentor
Bella Center
Christianshavn Gymnasium
Dansk Erhverv
Dansk Standard
E-Conomic
Eli Lilly
Finansforbundet
Frederiksberg Hjælpemiddelcenter
Frederiksberg Kommune, Borgerservice
Handelsbanken
Herlev Hospital
Industriens Pension
Industriens Uddannelser
Johannesskolens Gymnasium
PFA
Region Hovedstaden
Rosendahl
Roskilde Katedralskole
Siloerne, Nordhavn
Skodsborg Kurhotel, Kursuscenter
Sprogcenter Hellerup
Søhuset Konferencecenter

 

Med flere…