Rud Pedersen Public Affairs

Totalindretning der sammensmelter 1900tals byggestil med nutidig spaceplan

 

Forud for indflytningen har den gamle hjørnebygning på Christians Brygge gennemgået en omfattende renovering. For at bringe den gamle tidsånd op til ny stand har man fjernet alle tæpper, genetableret sildebensgulve, restaureret den gamle stuk flere steder og indtænkt høje vægpaneler.  Udover at være ansvarlig for renoveringen har Danielsen Spaceplanning også lavet designoplægget. BOTIUM har været rådgivende møbelpartner og projektleder på totalleveringen af domicilindretningen. Herunder har vi i defineret typologien, udvalgt møbler & polstringer ud fra fastlagt budget og stået for fuld montage af inventar. 

 

 

Public Affairs og strategisk kommunikation

Rud Pedersen er Europas største Public Affairs bureau med kontorer spredt i de vigtigste europæiske hovedstæder. I deres daglige arbejde bygger 400+ konsulenter bro mellem den politiske scene og erhvervslivet, hvor de rådgiver kunder inden for fx virksomhedens opbygning af relationer til relevante interessenter, markedsekspansion, politisk kampagnearbejde, sammenhænge mellem markeder og lovmæssige rammer.

 

 

BOTIUM var partner på disse områder:

PROJEKTLEDELSE   |   SPARRING   |   INDKØB   |   LOGISTIK   |  MONTERING   |   SERVICE    

 

 

Foto: Kristine Funch

Highlights i indretningen

FORTROLIGT ARBEJDE som indretningsparameter. I kraft af deres arbejde er fortrolighed i højsædet og der var især et behov for lukkede kontorer, mødelokaler og andre rum hvor man kan arbejde alene eller med kollegaer.

 

MULTIFUNKTIONEL KANTINE – for at udnytte caféområdets m2 optimalt kan man veksle mellem opstilling af stolerækker til fx foredrag og seminarer og  almindelig spiseopsætning med foldbare 70×70 HOWE borde, som opbevares på en bordvogn, når de ikke er i brug. I den anden ende af kantinen er der etableret små arbejdsstationer i form af projektbord og højbord, hvor der er mulighed for touch downs enten alene eller med kollegaer. Med denne fleksibilitet får man maksimal udnyttelse af sit kantineområdet, så det ikke er uudnyttede kvadratmeter uden for frokosttid. 

 

SMUKKE VINDUESPARTIER er blevet udnyttet til loungezoner, hvor det flotte indfaldslys rammes ind af gardiner, der er afstemt med den øvrigt definerede farveskala.

 

CUSTOM DESIGN – Specialdesignede Sill Cabinets fra Ferm Living med udtræksskinne til jakker / garderobe.

 

FARVER på gardiner og møbler er samstemt med den på forhånd definerede designplan.

 

GARDINER i tunge kvaliteter, da de højloftede rum kan bære tyngden i materialerne. Derudover bidrager det positivt til rumfølelsen og ikke mindst akustikken, da de reducerer rumklang. 

 

AUGUST SANDGREEN BOKSE til alle møderum & receptionen. De læderindbundne æsker sikrer en æstetisk opbevaring af skriveartikler, fjernbetjeninger, kabler m.m.

 

DANSK DESIGN – Der har været et overvejende fokus på dansk kvalitetsdesign i indretningen

Loungeområder & køkkenalrum

Gangarealer

Mødelokaler & fokusrum

Café & kantine

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, services eller andet, sidder vores indretningskonsulenter klar på telefonen til at hjælpe dig videre. Vi har også et stort netværk af indretningsarkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med større projekter. Alt efter behov og stil, kan vi også her guide dig til det rette valg.

Ring til os +4532520852
Skriv til os info@botium.dk