LOUNGE INDRETNING

Lounge indretning: En del af jeres kommunikation!

 

Lounge indretning kan være et essentielt førstehåndsindtryk for besøgende i jeres virksomhed. Møbler er ikke blot funktionelle elementer, men er samtidig også den visuelle kommunikation, som opfattes instinktivt. Komfort, farver og funktion er det, der skaber en imødekommende lounge indretning. Her forneden kan du finde en bred vifte af sofaer, loungemøbler og sofaborde – hvoraf meget af det kan tilpasses alt efter individuelt behov og smag.

 

 

Hvordan laver man lounge indretning?

 

I virksomheden kan man lave lounge indretning på mange måder – det er her vigtigt at tage udgangspunkt i, hvem der skal bruge loungen. Skal det fx bruges til at fortælle besøgende, hvem I er som virksomhed og give et godt førstehåndsindtryk, skal den være nyt frirum i kantinen, eller skal den fungere som fællesområde?

Når receptionen skal være en lounge indretning

 

Receptionen eller lobbyen er ofte det første dine besøgende møder, når de træder ind af døren. Med en imødekommende lounge indretning kan man gøre ventetiden behagelig og det er samtidig et område, hvor de besøgende kan få et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Brand DNA og visuel identitet kan også komme til udtryk i lounge indretningen i form af bl.a. folie, neonskilte og akustikløsninger. Se bl.a. hvordan vi skabte en tydelig visuel identitet hos vores kunde Ageras vha. folie og neonskilte her.

lounge indretning arbejdspladser-hovedkontor-indretningsloesning-design-BOTIUM-loungemoebler-sofagruppe-touch-down-activitybased-working-
BOTIUM-Ageras-domicilindretning-folie-&-neonskilte-visuel-identitet-lounge-indretning

Skab et frirum for medarbejderne med en lounge indretning

 

Oven på pandemien er det vigtigt at imødekomme nye arbejdsmønstre i indretningen. En attraktiv lounge indretning på kontoret kan være medvirkende til at lokke medarbejderne tilbage til arbejdspladsen. Et hospitality område, som med naturelementer, bløde materialer og former kan give en afslappet atmosfære. Denne hjemlighed kan være med til at danne bro mellem hjemmekontoret og arbejdspladsen.

En lounge indretning kan komme i mange udgaver

En lounge indretning kan bestå af forskellige zoner og kreative hjørner, hvor medarbejderne kan bryde ud af den faste setting ved skrivebordet. Her kan de indfinde sig i uformelle og fleksible siddeområder, der inspirerer til samarbejde på tværs af afdelinger. Det kan fx være en sofagrupperinger med flytbare borde og stole / puffer, som giver en dynamisk og agil indretning, der let kan flyttes rundt på efter behov og antallet at personer tilstede. Et alternativ kan være at man tilføjer nogle højryggede stole, hvor man har mulighed for at trække sig væk for at fokusere, men ikke har brug for et decideret fokus rum eller en rum-i-rum løsning der isolerer dig for alle forstyrrelser.

RUMMELIG OG DYNAMISK ATMOSFÆRE MED DEN RIGTIGE LOUNGE INDRETNING

Vælg de rigtige sofaer og møbler til jeres virksomhed for at skabe en dynamisk atmosfære, der fx kan opfordre til kreativitet og produktivitet. Her hos BOTIUM er vi stolte over at kunne præsentere en bred vifte af designermærker, der netop specialiserer sig i flotte designmæssige og visuelle udtryk af møbler. Med de rigtige loungemøbler fra fx mærkerne &TraditionArper og Vitra kan jeres virksomhed få hjælp til at afspejle det flotte og professionelle designmæssige udtryk, som går hånd i hånd med jeres virksomhedskultur, DNA og kerneværdier for jeres medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi har mange lounge indretninger under kappen i alle slags størrelsesforhold og stiltyper. Vi hører meget gerne om dine ønsker og står klar til at afhjælpe eventuelle indretningsmæssige udfordringer med en skræddersyet loungeindretning.

 

Kontakt os på telefon +45 3252 0852 eller e-mail info@botium.dk.