Ageras Group

IT Platform med fart på!

 

Ageras er en fremadstormende fin-tech virksomhed med kontorer i Norden, Holland, Tyskland og USA.  De yder formidlingstjeneste inden for revision, bogholderi & advokatydelser for de godt 400.000 virksomheder,som de servicerer på tværs af deres platforme Billy, Tellow, Meneto og Ageras.

 

Ageras matcher kundens behov med 3 forskellige tilbud fra Ageras’ samarbejdspartnere for at hjælpe virksomheder og private til at finde frem til det rette valg. For partnerne, som typisk er mindre virksomheder (micro businesses), er der også store fordele i at skabe New Bizz via samarbejdet med Ageras Group. 

 

 

Space plan der matcher et ungt arbejdsmiljø

Gennemsnitsalderen er 24 år, hvilket sætter tonen for arbejdsstrukturen og dermed også indretningszonerne. Ønsket var fra Ageras’ side,  at alle medarbejdere fortsat skal have mulighed for at have en fast arbejdsstation, men at der samtidig skulle tilføjes flere forskellige slags åbne arbejdszoner – en ud af flere tilgange for netop at tiltrække og fastholde flere unge talenter. Ageras skal være et sjovt, dynamisk sted at arbejde – hvor zonerne skal være mere legende frem for corporate.

 

Ageras har inden for kort tid opkøbt en række virksomheder, hvilket betyder mange nytilkomne medarbejdere, som kommer fra hver deres kultur & virksomhedsånd. En stor del af opgaven lå derfor i at skabe en tydelig visuel identitet for at samle folk i en fælles kultur / følelse – det var en oplagt mulighed for at lege med folie & neonskilte.

 

Designoplægget er lavet i samarbejde med Space Designer Louise Husbjerg og efterfølgende har BOTIUM været ansvarshavende projektleder på opgaven fra processtart til færdig levering. Byggeentreprisen indebar bl.a. en udvidelse med en ekstra lokation i huset med yderligere m2, for dermed at gøre plads til bl.a. flere møderum, åbne work zones og lounge arealer. BOTIUM stod for koordinering af alle faggrupper i byggeprocessen og har dertil stået for totallevering og montage af inventar.

Highlights i indretningen

MICRO HERO var et eksisterende ikon ved projektets begyndelse, men det var ønsket, at han skulle gøres markant mere synlig internt. I tråd med en ungdommelig og legende tilgang til indretningsplanen, var det derfor oplagt at skabe fokus på Micro Hero med FOLIE & NEONSKILTE som virkemidler. Derudover har vi lavet yderligere specialtilpassede løsninger hvor folie og neon i kombination kommunikerer identitetsskabende budskaber i zoner, hvor gæster udefra bevæger sig. Her kan bl.a. nævnes virksomhedens TIME LINE med folie og lysstribe, som besøgende bliver mødt med som det første ved ankomst til kontoret. 

 

GAMER LOUNGEN er endnu et udtryk for virksomhedens ungdommelige islæt, hvor fodboldbord, spilkonsol & storskærm har fået selskab af den middel aldrende spillemaskine, som i øvrigt er fuldt udstyret med opdateret software. Et sted for medarbejderne hvor de kan koble af, få nye idéer og ny energi.

 

MICRO HERO BAR – højbordet med integreret skab er specialinventar, lavet i samarbejde med Indretningsfabrikken. Hele café området er tænkt som en working hub, hvor Ageras bl.a.flere gange om måneden samler alle teams fra alle lande til deres ‘Town Hall Meetings’. Mange deltager over de store skærme på tværs af tidszoner, men et stort fysisk fremmøde gør især denne zone meget anvendelig. Dertil  er caféen også et oplagt touch down område på tværs af afdelingerne.  

 

GENBRUG – I vores arbejde med typologi har vi lagt særlig vægt på at få produkt- og farvesammensætning til at hænge sammen med flere eksisterende møbler, som kunden ønskede at genbruge i den nye space plan.

 

PROJECT LABS – flere forskellige zoner som fungerer som fleksible fællesområder. ON TIME området og det bordeux LIBRARY er gode touch downs, hvor der kan arbejdes på tværs af afdelinger in house og som gode projektområder for udenlandske kollegaer.

 

AKVARIET på 3000 L. blev i forbindelse med nyindretningen tømt og flyttet til dets nuværende placering, hvor det i dag fungerer som en stemningsskabende rumdeler. 

 

AUGUST SANDGREEN BOKSE til alle møderum. De læderindbundne æsker sikrer en æstetisk opbevaring af skriveartikler, fjernbetjeninger, kabler m.m.

 

 

 

BOTIUM var partner på disse områder:

PROJEKTLEDELSE   |   SPARRING   |   INDKØB   |   LOGISTIK   |  MONTERING   |   SERVICE

Micro Hero Bar

Gamer Lounge

Formelle & uformelle mødezoner

Work spaces

Custom folie & neonskilte

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, services eller andet, sidder vores indretningskonsulenter klar på telefonen til at hjælpe dig videre. Vi har også et stort netværk af indretningsarkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med større projekter. Alt efter behov og stil, kan vi også her guide dig til det rette valg.

Ring til os +4532520852
Skriv til os info@botium.dk