AKUSTIK, SKÆRMVÆGGE & TAVLER TIL KONTOR

Skærmvægge til kontor

 

Skærmvægge til kontor er en enkel måde at indrette individuelle kontormiljøer på, samtidig med at de er lyddæmpende og skærmer for støj. Dog isolerer en skærmvæg ikke medarbejderne komplet fra hinanden. Vores skærmvægge til kontor er fleksible og kan flyttes rundt, så de skaber mere funktionalitet. Samtidig er de et udtryk for stil, som pryder kontorets indretning på en enkelt måde. Der bliver skabt individuelle arbejdspladser, så medarbejderne bedre kan koncentrere sig. Det er en god måde at udnytte rummet på og sikre fordybelse med arbejdsopgaverne. Lydabsorbering skaber en behagelig arbejdsplads i storrumskontoret hvad enten det er nedhængt fra loftet, bordmonteret eller fritstående på gulv samtidig med at det øger effektiviteten. Farver, teksturer og former bidrager ydermere til det visuelle landskab. Hos BOTIUM tilbyder vi skærmvægge til små og store kontorer. Brug en skærmvæg til at opdele det åbne kontormiljø og samtidig give det et moderne udtryk og fleksibilitet. Vi leverer skræddersyede løsninger hvor design, farve- og formvalg kan tilpasses lige præcis din virksomheds udtryk og behov. Vores skærmvægge til kontorer danner rig mulighed for at arbejde produktivt og skaber overblik – de flytbare giver endda en ekstra dimension af funktionalitet. Find alle vores produkter herunder eller kontakt os for at høre mere omkring dine muligheder.

 

Rumdeler skærmvæg

 

Rumdeler skærmvæg kan anvendes til at opdele rummet på en stilren og diskret måde. Det gør det åbne kontormiljø lidt mindre og kan fx bruges til at opdele i sektioner. Anvend en rumdeler skærmvæg til at lave et lille kaffehjørne, hvor der kan holdes et hyggeligt kaffemøde, uden at det forstyrrer andre på kontoret. En skærmvæg gør dit kontor til et dynamisk miljø, hvor der er plads til alle og arbejdsdagen kan gå sin gang, uden at skabe afbrydelser eller bryde koncentrationen for kollegaer.

 

Dekorativ skærmvæg for et unikt look

 

Dekorative skærmvægge til kontoret kan gøre meget for at skabe en helt særlig stemning, som gør lokalerne både indbydende og prangende i jeres helt egen stil. Skærmvægge giver gæsterne en unik oplevelse, som sætter sig fast på nethinden. Mønstre, farver og flotte detaljer har en effektiv effekt i forhold til arbejdsprocessen, og kan inspirere til at tænke kreativt og iderigt. Samtidig er det mere behageligt og inspirerende at arbejde i et miljø fyldt med farver og lys. 

Skærmvæg til kontorfællesskab

 

Skærmvægge til kontor er effektive til at skabe et indbydende miljø i et kontorfællesskab. Her vil man med skærmvægge kunne skabe forskellige zoner i kontormiljøet, så der både er plads til at arbejde meget koncentreret eller komme de andre medlemmer ved i en mere åben zone. På den måde kan medlemmerne veksle mellem, hvor de gerne vil sidde alt efter hvilken arbejdsopgave, der skal udføres, og om der må sludres eller der skal ties. Her kan der fx anvendes Pods til at skabe kontorpladser isoleret fra resten af kontormiljøet. Det giver den nødvendige ro til en fokuseret og privat arbejdsprocess. Buzzi space kan med fordel anvendes, når der for eksempel skal afholdes et telefonmøde, eller medarbejderen har behov for at være helt fokuseret, uden distraktioner. Et Chat Board eller Attention Board er effektivt til at skabe et inspirerende miljø, hvor der er plads til at brainstorme på nye ideer og gøre det let at udvikle på dem. Her kan man opsætte sine ideer, så man hver dag bliver inspireret til at arbejde videre på dem eller lade sit team se, hvor langt I er med processen.

 

Giv kontoret et personligt præg

 

Når I indretter jeres kontor, er det vigtigt at følge jeres personlige udtryk. Hvad vil I gerne signalere overfor gæster og hvordan afspejles jeres værdier? Dette kan kommunikeres visuelt gennem måden, hvorpå jeres kontor er indrettet. Jeres kontormiljø har brug for fleksibilitet til at udføre forskellige arbejdsopgaver. Det kan vises gennem en flot vekslen mellem flotte og kraftfulde farver, der hvor der brainstormes og udvikles, og rolige, afslappede farver, der hvor kollegaer fordyber sig i arbejdsopgaver. Her kan I passende blive inspireret af for eksempel naturfarver, som giver en autentisk energi. Vær for eksempel kreativ med skærmvægge til kontoret fra Abstracta og Frazza til at skabe et helt unikt miljø, beriget med farver og flotte  detaljer. Med elementer fra Zilenzio får i akustik i form af kubistisk kunst samt flotte skærmvægge, til at placere mellem bordene. Vores udvalg af skærmvægge er stort og varieret, og er udplukket fra populære mærker. På den måde er du sikker på at finde skærmvægge af høj kvalitet, som samtidig passer perfekt ind i jeres kontorindretning.

 

Dekorative omgivelser giver plads til fordybelse og kreativitet

 

Et minimalistisk kontormiljø er flot og professionelt. Dog kan det uden de kreative detaljer synes en anelse livløst og koldt. Et sådant miljø er svært at føle sig motiveret i. Netop derfor understreger vi vigtigheden i de dekorative omgivelser, som gør hele arbejdspladsen veloplagt og klar på de næste udfordringer. Det er i denne type kontormiljø, at ideerne bobler og entusiasmen for udvikling af kreative tiltag, stiger og skaber en energisk stemning. Her siger vi ikke, at skærmvægge til kontor alene vil være med til at give bedre trivsel på arbejdspladsen. Dog vil de i høj grad være med til at skabe rammerne for et mere inspirerende og kreativt miljø. Takket været skærmvæggene, vil der være plads til, at mange forskellige arbejdsopgaver kan udfolde sig, i det samme rum. 

 

Gulvskærme til kontor

 

Hos BOTIUM finder du et bredt udvalg af flotte gulvskærme til kontor, som på en enkelt måde skaber eksklusivitet og klasse i kontormiljøet. Vi fører gulvskærme af vidt forskellig udseende og mulighederne for at sætte dit eget personlige touch er mange. Vi tilbyder et hav af skræddersyede løsninger, der netop passer til virksomhedens DNA. På den måde kan du få leveret skræddersyede gulvskærme, hvor du selv vælger både design, farver og form. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller kompetent rådgivning i valget af din gulvskærm til kontoret. Du kan også høre mere om vores produkter, hvis du har eventuelle spørgsmål. Vi har et bredt sortiment der også tæller andre kontormøbler herunder fx kontorstole og hæve sænkeborde