KONTORMØBLER

Kontormøbler til jeres virksomhed

 

Hos BOTIUM forhandler vi et bredt udvalg af moderne kontormøbler fra de førende designerbrands. Vi tilbyder skræddersyede løsninger i overensstemmelse med virksomhedens DNA, leverer produkter i høj kvalitet og forhandler alle slags kontormøbler til lige netop jeres virksomhed.

Her på siden finder du et mindre udvalg af vores produkter, der giver et godt forhåndsindtryk af vores brede sortiment inden for kontormøbler.

 

Har i spørgsmål til vores kontormøbler? 

 

Ønsker du at høre nærmere omkring vores løsninger inden for kontormøbler, eller har du en forespørgsel på et specifikt produkt, så kontakt vores indretningskonsulenter. Vi bidrager også gerne med sparring om, hvilken løsning der vil passe bedst til jeres behov.

 

Kontakt os på telefon +45 3252 0852 eller e-mail info@botium.dk.

Vi hjælper jer med at finde de rigtige kontormøbler

 

Vi leverer alt lige fra et enkelt produkt til en totalløsning inden for kontormøbler for små og store virksomheder. Med vores mange års erfaring og dygtige indretningskonsulenter, står vi altid klar til at rådgive om seneste indretningstrends herunder hvilke løsninger, der vil skabe det mest optimale og sunde arbejdsmiljø hos jer som virksomhed.

 

Ingen virksomheder er ens. Derfor veksler behovet for kontormøbler også fra virksomhed til virksomhed. Med hjælp fra vores indretningskonsulenter kan vi hjælpe dig og virksomheden til de kontormøbler, der passer bedst til jeres behov. Vi har allerede hjulpet en lang række kunder, såsom PLEO og PLANDAY til at finde de rigtige kontormøbler til deres kontormiljø – du kan læse om deres cases her.

 

Få den rigtige rådgivning til at afdække jeres behov for kontormøbler. BOTIUM hjælper med alt fra at tænke det hele ind fra starten, så der bliver skabt en helhed omkring indretningen af jeres kontormøbler. I samarbejde med en lang række af landets bedste indretningsarkitekter og -designere, skaber vi intelligent indretning med fokus på både funktion og kreativitet.

 

Læs om vores rådgivning til kontorindretning her.

 

Genbrug og upcycling af kontormøbler

 

Ønsker jeres virksomhed at yde en indsats i forhold til at reducere forbrug i jeres indkøb, er vi jeres rådgiver når til kommer til valg af kontormøbler.

Vi kan hjælpe jer til at få dækket jeres behov for kontormøbler og erhvervsindretning enten helt eller delvist med kontormøbler, der allerede har været ude og haft et liv andet sted.

Hos BOTIUM kan I også komme af med jeres nuværende inventar. Så gør vi vores bedste for, at jeres gamle kontormøbler får forlænget levetid og kan komme andre til gode.

Vi ønsker at kunne tilbyde jer skræddersyede indretningsløsninger, der har fokus på at minimere spild bedst muligt. Ring til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med indkøb og indretning af brugte og upcyclede kontormøbler.

 

Kontormøbler i alle størrelser

 

Vi leverer endvidere kontormøbler med specialmål i tilfælde af, at indretningen kræver det. Kontormiljøer kan let variere i størrelse, og det kontormøbel der passer til det ene kontor, passer ikke nødvendigvis til det andet. I kontorlandskabet skal det hele gerne gå op i en højere enhed – og det er derfor smart at tænke dit valg af kontormøbler ind i den større helhed for jeres kontor. Måske søger du de helt rigtige kontorstole eller den rigtige rum-i-rum løsning – det hele kommer an på jeres behov. Et er i hvert fald sikkert – hos BOTIUM hjælper vi dig hele vejen til at finde den helt rigtige løsning, hvor både jeres virksomheds størrelse og behov er tænkt ind fra starten.

 

For BOTIUM er det vigtigt, at vores kunder kan komme med ønsker til skræddersyede løsninger. Det er derfor muligt, at få kontormøbler i specialmål, der er skræddersyede til jeres behov. Når det kommer til jeres erhvervsindretning kommer jeres ønsker nemlig i forreste række.

 

Tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre mere.