Rum-i-Rum

RUM-I-RUM – Løsninger til den aktivitetsbaserede arbejdsplads

Den rigtige rum-i-rum løsning for jeres arbejdsplads kan skabe nye muligheder for det alsidige arbejdsrum. Skab stilhed til det intime møde eller få komplet ro til dit næste online møde eller telefonopkald – rum-i-rum løsninger kan bidrage til bedre processer for hele arbejdspladsen.

 

 

Hvad er RUM-I-RUM?

 

Rum-i-rum løsninger er for mange bedst kendt som telefonbokse. Her har brugeren mulighed for at arbejde effektivt, da disse rum isolerer støj uanset om det kommer udefra eller inde fra boksen. Rummene har den fordel, at det er fleksible løsninger (i mange forskellige størrelser) og omkostningsbesparende, da det ikke er permanent byggede konstruktioner. De kan skilles ad og relokeres til et andet rum eller ny lokation i forbindelse med flytning.

 

 

Hvilke RUM-I-RUM løsninger findes der?

 

Der findes forskellige typer af rum-i-rum løsninger alt efter størrelse og hvor isoleret man ønsker at være i lokalet. Man kan have alt lige fra halvåbne pavilloner & skillevægsopsætninger til lukkede bokse, der isolerer støjen både udefra og indefra. Designs er alt lige fra enpersoners rum-i-rum modeller til møderumsbokse i omegnen af 30 m2.

 

Mulighederne er mange med rum-i-rum løsninger fra BOTIUM. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

For det gode arbejdsmiljø

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at åbne kontorer kan være ret så larmende. Men med rum-i-rum løsninger er det nemt at sænke støjen og hæve produktiviteten og koncentrationen.

Tilbyd jeres medarbejdere bedre adgang til arbejdsro og en pause fra det åbne kontor – og mærk arbejdsglæden stige. Med den rigtige rum-i-rum løsning på arbejdspladsen kan du sikre et godt arbejdsmiljø og dermed påvirke virksomhedens generelle performance.

RUM-I-RUM FOR ENHVER SMAG

 

Hos BOTIUM tilbyder vi løsninger inden for rum-i-rum, der passer alle slags virksomheders behov. Vi tager dig igennem hele forløbet fra ide til installation og guider dig til de rum-i-rum, der passer til jer.

 

Vi arbejder sammen med flere producenter, der producerer rum-i-rum løsninger. Designs og løsningsmodeller varierer derfor naturligvis fra producent til producent. Måske har I behov for større totalløsninger, der blender naturligt ind i kontorlandskabet? Eller måske skal I have løsninger, der fokuserer på enpersons rum-i-rum modeller, der sikrer koncentrationsrum for den enkelte?

 

Uanset hvad jeres behov måtte være, står vi klar til at rådgive jer i rum-i-rum løsninger tilpasset jeres kontorindretning. Kontakt os i dag og få den helt rigtige rådgivning.

CASE   |   Plan 1 Cobblestone Architects

Her har vi rådgivet omkring løsninger fra

 

FRAMERY

Forskelligartede arbejdsprocesser og behov til rummets indretning på en aktivitetsbaseret arbejdsplads, hvor kreative løsninger skaber alsidige rum-i-rum løsninger

 

SE CASEN her

 

RUM-I-RUM KOMMER I MANGE STØRRELSER

 

Gør plads til både koncentration, fokus og private møder med rum-i-rum løsninger fra BOTIUM. Løsningerne kommer i mange størrelser, så det kommer helt an på hensigten med den rum-i-rum løsning I ønsker.

 

Rum-i-rum fra finske Taiga Concept tilbyder f.eks. stilistisk rene rum-i-rum i skandinavisk design og i mange forskellige størrelser, der kan understøtte jeres behov for telefonbokse, møderum mm.

 

Rum-i-rum fra Glimakra manifesterer i større, smukke ovale rum, med mere luft og unikke farver og design.

 

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er den rigtige for jer? Akustik kan være en svær størrelse alene set ud fra beskrivelser og små udsving i decibel kan have afgørende betydning. Vi finder det essentielt at vores kunder får oplevelsen af, hvor stor forskellen kan være. Vi tilbyder derfor vores kunder muligheden for afprøvning af de forskellige rum-i-rum løsninger, man har i overvejelserne, typisk i showroom regi. Det kan være en stor hjælp i afgørelsen af, hvilket koncept der er det rette for jeres virksomhed.

 

 

Kontakt os i dag og hør mere

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller kompetent rådgivning til rum-i-rum løsninger til kontoret. Du kan også høre mere om vores produkter, hvis du har eventuelle spørgsmål. Vi har et bredt sortiment, der også tæller andre akustikprodukter. Vi glæder os til at hjælpe dig frem til den rigtige løsning for jer.