HÆVE SÆNKEBORDE

Hvorfor bør man vælge et hæve sænkebord?

 

Der er mange gode grunde til, at man bør vælge et hæve sænkebord til kontoret. Mange af os bruger mange timer foran skrivebordet hver eneste dag, typisk i siddende position. Moderne studier afslører de ikke kun fysiologiske konsekvenser, men også helbredsmæssige konsekvenser, ved at sidde ned mere end 8 timer hver dag i ugen. Ved at være meget inaktiv i hverdagen kan man udvikle diverse livsstilssygdomme, blandt andet diabetes, hjertekarsygdomme og psykiske lidelser. Kroppen har behov for at bevæge sig, omend det blot er i form af, at variere mellem at stå op og sidde ned. Derfor er hæve sænkeborde det ergonomisk korrekte valg for virksomhedens medarbejdere samt en effektiv løsning, når I skal opretholde et sundt arbejdsmiljø på kontoret. Med det rette hæve sænkebord kan medarbejderne veksle mellem at sidde ned og stå op flere gange om ugen. Dette forebygger eventuelle skader, styrker blodcirkulationen og underkroppen samt de varierende positioner med et hæve sænkebord øger koncentrationsevnen. 

 

Hvilket hæve sænkebord skal jeg vælge? 

 

Det er ikke underordnet hvilke hæve sænkeborde I vælger. Særligt hvis der skal siddes ved dem i flere timer – flere gange om ugen. Vi tilbyder et bredt udvalg af højkvalitets hæve sænkeborde med fokus på ergonomi og komfort, der samtidig nemt kan tilpasses kontorets størrelse samt det aktuelle behov. Et hæve sænkebord giver den helt optimale funktionalitet og øget velvære til medarbejderen, som dermed kan bidrage til en større arbejdsglæde. Læs mere om de sundhedsmæssige fordele ved at vælge et hæve sænkebord lidt længere nede. Hos BOTIUM består vores udvalg af praktiske, holdbare og funktionelle hæve sænkeborde hvor ergonomi og komfort mødes i en høj enhed. Se vores udvalg af hæve sænkeborde herunder.

 

Hæve sænkebord til hjemmekontor

 

På hjemmekontoret skal den ergonomiske balance også være på plads. Her er der mange der desværre nedprioriterer den rigtige arbejdsstilling, for at finde en hurtig løsning. Men et hæve sænkebord gøre underværker for dit helbred og til at støtte både over- og underkroppen. Derhjemme kan det være du har mindre plads end du normalt ville have på et kontor. Derfor har vi et udvalg af mindre skriveborde, som kan passe ind i et mindre rum, samtidig med at det yder optimal komfort og rigelig med plads til dine kontorartikler og arbejdsredskaber. Dit hæve sænkebord kan også bruges til at justere, mens du sidder ned. Juster til den helt rigtige position, så du ikke får nakkeskader af at kigge ned på computerskærmen. Nu kan du indstille i en position som hverken er anstrengende for øjnene eller nakkemusklerne.

Få et sundere kontormiljø med et hæve sænkebord

 

Hæve sænkeborde på arbejdspladsen kan have en effekt for medarbejdernes generelle sundhed, men også deres effektivitet. Man bliver mere energisk af at komme lidt op at stå og røre sig, og man kan jo passende opfordre medarbejdere til at lave lidt stående arbejde efter frokostpausen eller ud på de sene eftermiddagstimer. Hæve sænkebordet gør det samtidig lettere at justere sin arbejdsposition, så man ikke får gener i nakke eller ryg. På den måde kan man med et hæve sænkebord undgå arbejdsskader og gøre noget for medarbejdernes trivsel. Hvem ved, måske vil hæve sænkeborde have en direkte påvirkning på, at en medarbejder ikke går ned med stress eller undgår at svække sin helbred, på grund af manglende fysisk aktivitet? Vi har kun lov til at håbe. I mellemtiden kan I, samtidig med at I indfører de nye hæve sænkeborde, introducere mere fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Det kan for eksempel være i form af 10 minutters hurtig morgengymnastik, før dagen går i gang. Om eftermiddagen kan i tage nogle strækøvelser eller teambuilding øvelser, som varer ganske få minutter. Hvis I har medarbejdere der arbejder hjemmefra, kan disse aktiviteter også snildt foregå over videomødet.

 

Sådan øger hæve sænkebord jeres trivsel

 

De varierende positioner med et hæve sænkebord vil samtidig øge koncentrationsevnen, og give et mere effektivt arbejdsflow. Flere af jeres medarbejdere vil nu opleve, at de får udrettet mere i løbet af dagen, end da de sad ned. Det velkendte ‘eftermiddagsdyk’ i energi kan nu undgås, ved at I holder jer mere aktive, og står op i en behagelig position. I kan passe starte dagen i det fælles kontorfællesskab ud med, at opfordre alle til at stå op og arbejde de første par timer. På den måde får I det bedste ud af den veloplagte morgen energi. Når medarbejderen senere får behov for at sidde ned, vil det være i væsentlig kortere tid, end hvis arbejdsdagen startede ud med at sidde ned. Det skyldes at kroppen er så vant til at sidde ned hele dagen, så vi glemmer muligheden for at rejse os op og være aktive. Mind jeres medarbejdere om at bruge mere tid i en aktiv arbejdsposition, og opnå en bedre trivsel på arbejdspladsen.

 

Minimalistisk design og unik kvalitet

 

Vores eksklusive hæve sænkeborde fra velkendte mærker, har det til fælles, at de alle har lige så højt fokus på design, som de har på funktionalitet. Det stilistiske udtryk er vigtigt på en moderne arbejdsplads, og er med til at gøre det skønt at gå på arbejde. Vi fører et bredt udvalg af smalle som brede hæve sænkeborde i vidt forskellige designs. Vælg det udseende, som falder bedst i jeres smag, og passer flot ind i jeres kontormiljø. Er I i tvivl om, hvad I skal vælge, står vi altid parat til at rådgive jer om de rette designvalg til at fuldende jeres virksomheds DNA. 

 

Cube Design

Vi fører hæve sænkeborde fra Cube Design i 3 forskellige varianter. Disse er kendte for at være det klassiske, brede skrivebord, med god plads til fordybelse. Heriblandt finder du også Quadro klyngeborde, som er designet til at kunne sættes sammen i sæt af 4. Sådan skabes der et socialt kontorfællesskab, med rig mulighed for at brainstorme og samarbejde, mens man forbliver ved sit eget skrivebord.

 

Dencon

Dette mærke giver dig et bredt udvalg af hæve sænkeborde, i vidt forskellige udseende og af forskellig størrelse. Du kan for eksempel vælge det helt store chef skrivebord, med rigelig med plads og fremstillet af eksklusive materialer. Dencon fører også et søjlede borde, som giver kontorlandskabet en utrolig fleksibilitet. 

 

Howe

Med hæve sænkeborde fra Howe får du et skrivebord i klassisk træ udseende og eksklusiv kvalitet. Her kan du vælge mellem sort eller hvidt stel, og har mulighed for at tilføje en kabelbakke, som diskret gemmer jeres ledninger væk. 

 

Rumas

Med Rumas finder du innovative hæve sænkeborde i minimalistisk design. Her kan du både vælge modeller, der passer til den enkelte medarbejder, eller til hjemmekontoret, samt hæve sænkeborde, hvor der er plads til fleksibilitet og fysiske møder. 

 

Vitra

Hack fra Vitra er et utroligt fleksibelt koncept, som gør det let at have hæve sænkeborde til flere behov. Disse skriveborde kan justeres på flere forskellige måder, er lette at flytte samt pakke sammen. Derfor passer de godt ind i et kreativt og dynamisk miljø. 

 

Montana

Hæve sænkeborde fra Montana har et højt fokus på det tidløse og eksklusive design, samtidig med at der tilbydes innovative og kreative løsninger til for eksempel teknologiske behov. På Montana skriveborde finder du mange unikke detaljer, som gør hverdagen lettere. 

 

Køb hæve sænkebord hos BOTIUM

 

Med BOTIUM kan I nemt sammensætte jeres helt egne og unikke hæve sænkeborde der går hånd i hånd med virksomhedens DNA. Vi tilbyder et varieret udvalg af højkvalitets og funktionelle hævesænke arbejdsborde fra kendte mærker. Der er lagt vægt på det lækre og minimalistiske design, som let blender strømlinet ind med resten af kontoret. Her kan vi blandt andet fremhæve vores populære hæve sænkeborde fra Dencon, Howe og Montana. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en unik og fleksibel hæve sænkebord løsning tilpasset dine aktuelle behov til jeres kontorindretning. Vores sortiment dækker over mange forskellige størrelser og stilarter, så du kan finde de hæve sænkeborde, der passer bedst ind med kontorets udseende. Samtidig er der høj fokus på komfort og fleksibilitet, så bordene kan justeres, præcis som medarbejderen ønsker det, i løbet af dagen. Skal der indrettes et hjemmekontor, en større arbejdsplads eller et mindre fælleskontor med ergonomiske hæve sænkeborde, så se vores forskellige leverandører af hæve sænkeborde nedenunder. Kontakt os gerne for rådgivning eller en skræddersyet indretningsløsning.