Public

App udvikling i nye farverige omgivelser

 

Som hurtigvoksende investeringsplatform, blev det i November 2021 en nødvendighed for Public.com at flytte deres udviklingskontor fra Ballerup til Carlsberg Byen, for at en 3 dobling af staben var muligt. Flytningen fra Ballerup til Carlsberg Byen faciliterede vi gennem en af vores samarbejdspartnere.

Publics nye domicil er en god blanding af åbne store arealer – med projektborde, fly-ins og faste arbejdsstationer- og forskellige møderumstyper – til eksempelvis 1-1 samtaler, pauserum, onlinemøder og udviklingsmøder. Et levende farvevalg, supplereret med mange grønne planter og farverige specialløsninger, gør det til et spændende, inspirerende og legende univers, der i sin helhed imødekommer ABW og hybridarbejde. Udfra LAIKAs designoplæg har BOTIUM været møbelpartner på opgaven – herunder udvikling af specialinventar og opmurede vægge.

 

 

Unicorn med dansk blod i årerne

Public.com er en fintech virksomhed med enhjørningestatus, der er etablereret i 2019 med danske Jannick Malling som medstifter. Omdrejningspunktet er den sociale investeringsplatform med over 3 millioner medlemmer, som gør aktiemarkedet mere tilgængeligt og som gør det nemmere for medlemmer at investere. Som andre sociale netværk, kan man her følge hinandens investeringer om kommentere på venners og eksperters investeringer. Hovedkontoret ligger i New York, men udviklingsafdelingen ligger i Carlsberg Byen i København.

 

BOTIUM var partner på disse områder:

FLYTNING   |   PRODUKTSPARRING   |   INDKØB   |   LOGISTIK   |  MONTERING   |   SERVICE    

Highlights i indretningen

FLISEVÆGGE med farvede fuger.

 

CUSTOM DESIGN Plankebordene & plankebænk i mødelokale og kantine / café områder. Det blå højbord & stole i mødelokalet også lavet udfra specifik farvekode.

 

LOCKERS er til hver enkelt medarbejders personlige ting, som alternativ til gængs garderobe / opbevaring i arbejdszonerne. 

 

KILDESORTERING i alle fællesarealer.

 

TAVLER farveafstemt med væggens NCS farve udfra LAIKAs designoplæg.

 

GARDINLØSNINGER i forskellige farver & tekstiler 

 

FARVERIG erhvervsindretning

Tid og rum til tanker, samarbejde & telefontid

“I would like to express my sincere appreciation for the exceptional services that BOTIUM has provided to us. From the very beginning of our partnership, BOTIUM’s team have consistently gone above and beyond in delivering high-quality services that have exceeded our expectations. We have been impressed by their ability to quickly adapt to our changing needs and provide innovative solutions.”

 

Rafaeli Vanelli Sanches, Administration Manager, DK / Executive Assistant to CTO, Public.com

Receptionsområde

Mødelokaler

Café & kantine

Lockers  |  Kildesortering  |  Toiletter

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Brænder du inde med spørgsmål til vores produkter, services eller andet, sidder vores indretningskonsulenter klar på telefonen til at hjælpe dig videre. Vi har også et stort netværk af indretningsarkitekter, som vi samarbejder med i forbindelse med større projekter. Alt efter behov og stil, kan vi også her guide dig til det rette valg.

Ring til os +4532520852
Skriv til os info@botium.dk