RÅDGIVNING

Rådgivning til Kontorindretning

 

Hos BOTIUM mener vi, at en god rådgivning og sparring er helt afgørende for et godt samarbejde. For os er det ikke kun et spørgsmål om salg af møbler, men et spørgsmål om helheden. Vi tilbyder nemlig ”hele pakken”, ligefra møbler til belysning og gardiner eller tæpper. Kort sagt; vi kan det hele.

 

Vi stiller gerne spørgsmål, så vi sikrer, at du ender med det helt rigtige produkt og vi er ikke bange for at udfordre dig i dine valg. Tænk fx over hvilke funktioner dine møbler skal have? Og hvad ønsker du, at dit kontor skal signalere – både overfor medarbejderne og kunderne?

 

BOTIUM giver dig kvalificeret sparring og rådgivning om dine behov. Stilfornemmelse og økonomisk forståelse er centrale nøgleord i samarbejdet med vores kunder. Hos BOTIUM har du altid din faste sparringspartner, så der hele tiden er en person der kender dine ønsker og ved hvad du har brug for.

Dencon_tænkdetheleind

Tænk det hele ind

 

For at undgå at skulle indrette over flere omgange, er det vigtigt at tænke det hele ind fra starten. Se rummet som en helhed med møbler, gulvbelægning, gardiner og belysning, og sørg for at der skabes en helhed.

 

Kvalitetsmøbler er naturligvis vores udgangspunkt, men når vi hjælper dig med at indrette et rum, tænker vi også på andet end møbler. For BOTIUM er målet, at skabe et rum hvor man trives og har en god følelse i kroppen.

 

Og sidst men ikke mindst er der penge at spare – for det er billigere at få en samlet løsning på hele rummet.

fourus_wallpod_ear-1 1389x800

Intelligent indretning

 

Vi samarbejder med en række af landets bedste indretningsarkitekter og – designere for at skabe kreative, æstetiske og funktionelle løsninger, der passer til den enkelte virksomheds behov.

 

Vi henter vores inspiration i ind- og udland, og vi skaber både moderne, klassiske og helt ”anderledes” unikke løsninger. Og til de opgaver der kræver noget helt specifikt, leverer vi også specialinventar.

 

BOTIUMs kerneforretning er at levere hele indretnings-løsninger, der bidrager til et effektivt, dynamisk og rart arbejdsmiljø.

 

Udgangspunktet er at sætte godt skandinavisk og internationalt design sammen til individuelle og optimale indretnings-løsninger med fokus på kundens behov.