HÅG Kontorstol

HÅG kontorstol 

 

En Håg kontorstol sikrer dig optimal komfort og er ergonomisk udviklet, så du skånes for lænde- og nakkesmerter. Du kan indstille en Håg kontorstol meget individuelt, så den passer til netop din siddestilling og figur. Udover at være komfortabel, er der tænkt ekstra meget over design. Tidløst design er et gennemgående element hos alle Håg kontorstole, og med et bredt udvalg af farver, kan du vælge netop den kontorstol, der passer bedst ind i jeres indretning. Nedenstående innovative sortiment af Håg kontorstole består af en unik kombination af arbejds- og mødestole til kontorer. Find din favorit Håg kontorstol herunder og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud eller for at høre nærmere omkring produkterne. For os er det vores kernesag at hjælpe dig med at finde designermøbler, der passer til virksomhedens DNA. Kontorets indretning og udseende betyder meget for jeres image og det første indtryk jeres potentielle partnere gør sig, når de besøger kontoret. Derfor bør det være stilrent og passe overens med jeres personlighed. Netop derfor tilbyder vi et bredt udvalg af designermøbler. Her oplever vi at en Håg kontorstol ikke blot indfrier dine stilistiske behov, men også giver dig den højeste ergonomiske kvalitet og komfort.

 

Håg kontorstol med armlæn

 

Flere af modellerne fra Håg fås uden armlæn, men vi fører også et solidt udvalg af Håg kontorstole med armlæn. Her kan du blandt andet vælge mellem de populære Tribute og Sofi, som giver dig et tidløst design og optimal komfort. Ønsker du en kontorstol som er specifikt tilpasset efter dine behov og præferencer til udseende, kan du vælge en H04 kontorstol. Her er der plads til individualiserede indstillinger til funktioner og design.  Alle Håg kontorstole er indrettet til at yde optimal komfort rent ergonomisk. Om man foretrækker armlæn eller ej er blot en smagssag og det påvirker ikke den ergonomiske komfort, hvis der ikke er armlæn. Her bør det også overvejes hvor meget plads der er på kontoret, og i hvilken sammenhæng kontorstolen skal bruges. En Håg kontorstol er for eksempel utroligt velegnet til et stilrent mødelokale, med en indretning der giver et solidt og professionelt indtryk. Her kan I, alt efter pladsen, indrette med Håg kontorstole med eller uden armlæn, og sikre at komforten er i top til det lange forretningsmøde.

Håg Capisco

 

Vores Håg Capisco kontorstole er et populært valg hos mange og er også blandt vores nøje udvalgte sortiment hos BOTIUM. I sin særlige form yder den sikker støtte til ryggen, og sørger for at du altid sidder korrekt i stolen, samtidig med at den støtter nakken. Derudover finder du også de populære modeller Tribute og Sofi Mesh i vores sortiment. Kontorstole fra Håg Capisco er særligt egnet til arbejdsborde med et væld af indstillingsmuligheder herunder også hæve sænkeborde. Den populære Håg Capisco 8106 er bl.a. en innovativ kontorstol, der med sin unikke form og design kan tilpasses ethvert behov. Med denne kontorstol skal du ikke længere bekymre dig for gener i kroppen som følge af at sidde bag skrivebordet i den samme stilling hverdag. Med Håg Capisco kontorstole kan du netop sidde som det passer din krop bedst i forskellige siddestillinger også på stående siddehøjde.

 

Tribute kontorstol – det stilrene valg

 

På en Tribute kontorstol kan det ses at der især er kræset for det innovative og strømlinede design. Du får en kontorstol i minimalistisk stil, som samtidig opfylder dine behov for at have en ergonomisk korrekt stol, der yder optimal komfort. Vores Tribute kontorstol fås i forskellige nuancer efter præference og kan indstilles efter dine behov. Her får du en kontorstol som passer flot ind i kontormiljøet med sine unikke, men diskrete detaljer. For at slippe for arbejdsskader efter mange stillesiddende timer på kontoret, er det vigtigt at vælge en ergonomisk korrekt kontorstol. Du har brug for den rette støtte i nakke, ryg og lænd, så du ikke får langvarige mén, i form af en fastlåst nakke eller stiv ryg. Ud over at du sidder komfortabelt, er en Tribute kontorstol derfor også en sundhedsmæssigt fornuftig investering.

 

Ekstra komfort til din arbejdsdag

 

Dagene på kontoret kan nemt føles lange, hvis du sidder ukomfortabelt. Samtidig kan det hurtigt give smerter i både ryg, lænd og nakke, hvis du ikke får optimal støtte. Generelt sidder vi meget mere ned på kontoret i dag, end hvad egentlig er godt for os. Hvis du sidder ned mere end 8 timer dagligt på kontoret, og så endda i en dårlig kontorstol, er der ikke noget at sige til, hvis du senere oplever en arbejdsskade. Netop derfor er der højt fokus på det dynamiske i en Håg kontorstol samt det innovative ergonomiske design. Vi anbefaler dig at kombinere din kontorstol med et hæve sænkebord, så du har mulighed for at veksle mellem at stå op og sidde ned, mens du arbejder. For at få det bedste ud af din Håg kontorstol, bør du være omhyggelig med, hvilken en du vælger. Du skal sidde behageligt og du skal kunne mærke, at kontorstolen støtter, hvor du har brug for det. Bemærk især hvordan den føles i lænden, ryggen og nakken, og hvorvidt du kan arbejde i en position, hvor du samtidig opnår ergonomisk komfort. Du behøver naturligvis ikke at være tilbagelænet hele tiden, men du bør have mulighed for at kunne veksle fleksibelt mellem positioner. Søger I kontorstole til mødelokalet, bør I vælge en model, som virker optimal for de fleste. Her skal kontorstolene være lette at placere rundt om mødebordet, uden at de fylder for meget.

 

Tidløst design der giver kontoret et særpræg

 

Et stilrent kontor kan nemt blive meget traditionelt og minimalistisk. Selvom det er et lækkert og indbydende miljø at arbejde med, har lidt ‘spræl’ i indretningen og valg af kontormøbler aldrig skadet nogen. Derfor finder du hos BOTIUM et bredt udvalg af Håg kontorstole, så du kan vælge den, som bedst afspejler din personlighed. Lidt farve og ekstra kræs for detaljen skaber kreativitet og glæde på arbejdspladsen, og er med til at løfte det generelle indtryk af kontorlandskabet. Vælg for eksempel en Capisco i din yndlingsfarve eller en farve, der for eksempel passer godt ind med jeres skærmvæg. Du kan også skabe flotte detaljer på kontoret ved at vælge en H04 kontorstol i et flot, kreativt mønster. Denne model passer let ind med traditionelle hvide og sorte kontormøbler. Mærk godt efter og vælg den kontorstol, der gør dig mest glad. Den vil holde i mange år frem og vil være din trofaste følgesvend ved skrivebordet.

 

Håg kontorstol – en moderne kontorstol

 

At investere i en moderne kontorstol betyder, at den både følger med tiden, passer tidsløst ind i dit kontorfællesskab, og samtidig lever op til den højeste kvalitet indenfor ergonomisk komfort. Før i tiden betød det ergonomiske korrekte, at det hurtigt kom til at se meget praktisk og klodset ud. Men med en Håg kontorstol får du det bedste fra begge verdener. En kontorstol er en investering, der holder mange år frem. Hvorfor så ikke finde en moderne kontorstol, som går i stilren balance med resten af kontoret? Eller måske endda gør stedet mere eksklusivt og visuelt attraktivt? Netop derfor fører vi Håg kontorstole. Udover at du får en klassisk og moderne kontorstol, kan du vælge mange forskellige design, som afspejler din indretning og personlighed. Er du i tvivl om hvilken Håg kontorstol du skal vælge? Hos BOTIUM står vi altid klar til at give kompetent rådgivning i forhold til det svære valg. Vi tager højde for dine behov og stil, og finder den Håg kontorstol, som passer bedst ind i din indretning samt opfylder dine behov for ergonomisk støtte. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.