BELYSNING

Flotte designbrands indenfor belysning til erhverv hos BOTIUM

 

Bliv inspirereret til en funktionel og flot belysningsløsning med BOTIUM. Lys skaber liv på kontoret og i de store rummelige lounges. Lys skaber stemning og giver en anderledes dynamik end naturligt lys gør. Lys skaber godt arbejdsmiljø og god atmosfære, som kan være med til at øge effektiviteten, produktiviteten og kreativiteten.

BOTIUM repræsenterer mange forskellige belysningsprodukter, alt lige fra slående designstærke installationer fra fx Light Years og New Works til funktionel belysning fra fx Louis Poulsen, som kan opfylde ethvert behov til storrumskontoret, arbejdsstationer, kantinen, receptionen eller loungen.

Hos BOTIUM kan du altid kontakte os for yderligere hjælp og rådgivning til en skræddersyet løsning med belysning, hvor vi gennemgår dine muligheder og behov med vores indretningseksperter, så løsningen altid indeholder de belysningsprodukter fra de store designbrands som passer til jeres kontor.

 

Optimal belysning til kontoret og skrivebordene

 

Bordlampen har en stor og central betydning for dine medarbejderes arbejdskomfort, koncentration og effektivitet. Derfor er det vigtigt at overveje hvilke primære funktioner man ønsker til bordlampen, så som lysdæmper, timer, om den skal være kipbar og om der er ønsker til dens størrelse, montering og flytbarhed, der kan give en helt anden bevægelsesfrihed. Hertil er det også en god ide at overveje lyskilden, tager man for eksempel en lampe med en LED lyskilde, får man et godt lys, mindre varmeudladning og en økonomisk gevinst i en længere levetid.

For en fleksibel og funktionel løsning, kan vi gennem vores mange år i branchen her i BOTIUM, anbefale at man tager et kig på en Louis Poulsen NJP bordlampe, som er en klassiker i vores sortiment. Vi står også klar til at tage en snak og rådgive i vores store udvalg af elegant og funktionelt design, så i får optimal belysning og kan tilpasse designet til jeres behov.