Abstracta

Plenty Pods fra Abstracta

 

Når støjen bliver for meget i storrumskontoret, er bokse som Plenty Pods en værdifuld tilføjelse til indretningsplanen. Plenty Pods er en serie af flytbare rum, som bl.a.  giver mulighed for at holde et møde, have uforstyrret fokusarbejde, eller et sted at gå til for at besvare et telefonopkald i fred – og som heller ikke forstyrrer dem omkring en.

 

Plenty Pods skaber et lydsvagt miljø på indersiden og skærmer udefrakommende støj af samtidig – alt sammen for at sikre det privatliv og stilhed der skal til, for at vi kan arbejde mere kreativ, motiveret og fokuseret i hverdagen.

 

 

Muligheder & Customized løsninger

 

Boksene laves i 3 forskellige størrelser ( S – M – L) og kan kundetilpasses efter specifikke ønsker og behov. De kan laves i andre størrelser på forespørgsel og stel, tæpper og væg polstringer kan leveres i de farver, som indgår i designplanen. Man kan vælge boksene med og uden gulv, alt efter om man ønsker at integrere den eksisterende gulvflade i boksens indretning eller ej.

 

Der er taget højde for detaljerne og løsninger såsom ventilation, belysning og strømudtag er en perfekt afvejning af funktionalitet og diskretion.

Plenty Pod (small)

Plenty Pod (small)

Plenty Pod (medium)

Plenty Pod (S – M – L)

Tilvalg af Plenty Pods accessories

 

 • NEC Video Konference system (skærm, højtalere, kamera & Ochno Control).

 

 • Ochno Control – lys og ventilation styres via smart phone. Regulering styres vha. sensor værdier såsom bevægelse, tempertur og individuelle indstillinger via mobil eller computer. Systemet muliggør også logning af belægning / brug samt energiforbrug.

Plenty Pod med video konference system

rum-i-rum-Abstracta-Plenty-pod-møderum-telefonbokse-BOTIUM-kv

Plenty Pod (large)

rum-i-rum-Abstracta-Plenty-pod-flytning-telefonbokse-BOTIUM-kv

Nemt at flytte

Abstractas arbejde med FN’s verdensmål

3-FN-verdensmål-BOTIUM

At skabe et velfungerende og akustisk sundt miljø, som bidrager til øget jobtilfredshed, kreativitet og velbefindende på arbejdspladsen. Abstracta bestræber sig på hele tiden at udvikle, lære og forbedre ved at:

 

 • Løbende at evaluere egne medarbejderes tilfredshed
 • Sikre at ingen farlige udledninger fra fabrikken
 • Udfasning af farlige kemikalier fra produktionen
 • Løbende risikovurdering for at undgå arbejdsskader
 • Stille samme krav til underleverandører for at opnå kædereaktion
5-FN-verdensmål-BOTIUM

Diversitet er berigende! For Abstracta er lighed en selvfølgelighed og arbejder med en nul-tolerance overfor al form for diskrimination. Mobning eller chikane på arbejdspladsen tolereres ikke.

 

Arbejdsbetingelser, rettigheder, løn og udviklingsmuligheder skal håndteres fair og ligeligt. Rekruttering foretages på basis af evner og egnethed til den pågældende stilling og planer for udvikling af færdigheder og karriere er altid nærværende. Det samme forventes af underleverandører. Bestyrelsen for Lammhults Design Group består på nværende tidspunkt af 4 kvinder og 2 mænd.

8-FN-verdensmål-BOTIUM

Abstracta er certificeret i overensstemmelse med ISO 45001 – en international standard for helbred og sikkerhed, som hjælper virksomheder og organisationer med systematiseret arbejde vedrørende sikkerhed, psykologisk arbejdsmiljø og involvering af ledelsen samt medarbejdere.

 

Visionen er helt at eliminere potentielt farlige arbejdsopgaver på fabrikken – dette gøres ved løbende at risikovurdere for arbejdssituationer som kunne udmunde i potentielle arbejdsskader.

 

Ligeledes foretages der systematisk vurdering af underleverandører for at sikre, at de bestræber sig på samme stringente mål som Abstracta selv har. Som følge heraf, har man derfor også en politik om, at 20 udvalgte leverandører udgør 80% af Abstractas totale indkøbsvolumen. Heraf indkøbes 54% fra svenske leverandører, da det er vigtigt for Abstracta at bakke op om lokale samarbejdspartnere. Kun 6% af indkøbene foretages fra lande uden for Europa.

12-FN-verdensmål-BOTIUM

Abstracta er QM-certificeret med ISO 14001 (kvalitetsledelse) og ISO 9001 (miljøledelse). Abstracta tror på veldesignede produkter der holder og arbejder med toneangivende designere for at sikre, at deres akustiske produkter har et tidsløst udtryk. Dertil benyttes kun materialer af højeste kvalitet for at sikre så lang produktlivscyklus som muligt.

 

Cirkulært fokus på alle forretningsområder

 • Mængden af genanvendte materialer øges år for år
 • Siden 2020 har Abstracta tilbudt kunderne Genanvendelsesservice, hvor indleverede Abstracta produkter bliver genbrugt bedst muligt
 • Fabrikken i Lammhult er drevet 100% på elektricitet genereret fra vedvarende kilder
 • Tæt monitorering af forretningsområder der udleder CO2 (transport, produktion, behandling af råmaterialer, rejser osv.) og ageren derefter på bedst mulig vis.
 • Tekstil industrien er som helhed ressource- og energikrævende. Derfor arbejdes der kun med leverandører der har produktion i Europa og som lever op til Abstractas stringente miljøkrav.
15-FN-verdensmål-BOTIUM

Træ er en iboende del af Abstractas DNA og målet om at sikre at alt råmateriale af træ kommer fra bæredygtigt skovburg (FSC) er næsten nået. Næste målsætning er at Abstracta selv bliver FSC certificeret.

Abstracta undersøger endvidere på nuværende tidspunkt, hvorledes en øget mængde at lysabsorberende råmaterialer såsom hør, hamp og kork kan inkorporeres i akustikprodukterne.