Taiga Concept

LOHKO BOX 1

LOHKO BOX 1

Telefonbokse & Pods fra finske Taiga Concept

 

Taiga Concept er en familiedrevet virksomhed, som blev stiftet i 2015. Grundtanken bag produkterne er at imødekomme de behov, der i dag eksisterer på arbejdspladserne, hvor man ved at eliminere afbrydelser og støj, booster produktiviteten og forbedrer arbejdsbetingelserne.

 

Pods’ne fra Taiga er modulære, lydtætte og har et meget støjsvagt ventilationssystem. De forskellige workspace løsninger er minimalistiske og stilen refererer til den ro, man oplever i de nordiske skove. Målet er at bringe den positive energi fra naturen ind i ethvert arbejdsmiljø.

 

Helt unikt for Taiga er de større møderumsløsninger, som man kan finde i Lohko Flex serien.

Kvalitet & customized løsninger

 

Udvalget fra Taiga Concept er stort både hvad angår størrelser og farve / materiale valg. Boksene kan leveres i forskellige laminatfarver & træfinér, og de akustiske paneler beklædes med antibakterielle tekstiler i den farve, der matcher projektets designplan. Gældende for dem alle er, at de kan kundetilpasses til hver enkelt projekt.

 

♻️ Telefonbokse & pods fra Taiga er produceret af FSC certificeret træ. Derudover har deres laminat overflader GREENGUARD certificeringen og finer overfladerne er i skrivende stund ved at blive testet og vurderet. Ligesom træet lever resten af materialerne, såsom glas og vægelementer, op til samme standard, for at sikre produktets holdbarhed og lange levetid.

 

Det diskret integrerede kontrolpanel i boksene giver bruger(ne) mulighed for at indstille lysstyrke og ventilation. Man kan også sætte det på automatisk mode. Panelet indikerer endvidere rummets CO2 niveau, således at man kan regulere på ventilationsindstillingerne, når nødvendigt, og dermed opnå det mest optimale klima i boksen.

 

Boksene har strømudtag og der er mulighed for at supplere med møbler & accessories.

rum-i-rum-Kontormøbler-Telefonbokse-Taiga-Concept-Office1-BOTIUM

Lohko Box serien

 

5 forskellige bokse, som er mellem 1 – 7 m2.

 

De mindste er særligt godt egnede som telefonbokse & fokusrum. De større kan fungere som møderum for op til 7 personer.

 

 

 

 

LOHKO BOX 1    (1 m2)

LOHKO BOX 2    (2,5 m2)

LOHKO BOX 3

LOHKO BOX 5

LOHKO BOX 7

rum-i-rum-Taiga-Concept-Lohko-Flex-28-telefonbokse-pods

Lohko Flex serien

Større rumløsninger helt op til 28 m2

 

Boksene har ingen gulve i, hvilket ikke alene gør dem agile og nemme at samle. Det skaber samtidig en god visuel sammenhæng med det øvrige gulvareal i rummet.

 

PODS’ne findes i 6 størrelser:

LOHKO FLEX 10  (10 m2)

LOHKO FLEX 12  (12 m2)

LOHKO FLEX 14  (14 m2)

LOHKO FLEX 21  (21 m2)

LOHKO FLEX 25  (25 m2)

LOHKO FLEX 28  (28 m2)

Perforerede vægge & lofter sikrer god akustik i det lydtætte rum. Hullerne gør det ligeledes nemt og fleksibelt at af- og tilkoble accessories, uden at fladerne tager skade.

Kontrol panel – regulering af lys & ventilation.

Mange størrelser til mange anvendelsesmuligheder såsom: mødelokale, grupperum, stillezone til fokuseret arbejde.

Har du spørgsmål til Taiga Concept eller nogle af vores andre PODSer vi som altid klar på telefon og mail til at hjælpe dig videre!

 

 

RING     +45 32 52 08 52

 

SKRIV     info@botium.dk