Glimakra

Åbne Rum-i-Rum indretninger med Glimakra

 

Glimakra of Sweden er en værdi-drevet producent, der har fokus på bl.a. Skandinavisk kvalitetsdesign og stor fleksibilitet. Med afsæt i de værdier skaber de ideelle lydsvage miljøer i åbne offentlige arealer og kontorområder. Med 70 års viden og erfaring udvikler og producerer Glimakra fra egen fabrik i byen Glimåkra. Design laves i løbende samarbejde med fremtrædende designere.

 

Glimakras vision for Rum-i-Rum løsninger er at designe indbydende, komfortable møderum der hverken lukker af eller ekskluderer. Rum-i-Rum der giver mulighed for fokusarbejde, men som ikke nødvendigvis er helt lydtætte miljøer.  

 

 

 

BuildUp Meeting Pavillion & Pods

Rum-i-Rum-glimakra-buildup-meeting-pavillion-R4-2.jpg

BuildUp Meeting Pavillion R4

Rum-i-Rum-BuildUp-Meeting-Pod-R4-6-1140x767

BuildUp Meeting Pod R4

BuildUp-Meeting-Pod-R8-3-1-1140x770

BuildUp Meeting Pod R8

Om BuildUp Meeting

 

  • BuildUp Meeting Pods & Pavilion er en kollektion af akustiske møderum i 4 størrelser.

 

  • Missionen med det åbne, funktionelle og lettilgængelig design er at skabe en indbydende mødezone, som samtidig opdeler og definerer et stort lokale.

 

  • De polstrede vægelementer har lydabsorbering på både yder- og inderside, som derfor også har en effektiv akustisk effekt i rummet der omgiver pod’en – efterklangstiden reduceres og efterlader en behagelig lydlig atmosfære.
Rum-i-Rum-glimakra-buildup-meeting-pavillion-R8

BuildUp Meeting Pod R12

Tilpas BuildUp Meeting til jeres behov

 

Til at facilitere effektive, dynamiske og kreative mødeprocesser er alle pods & pavillon udstyret med tavle, ophæng til skærm, LED lys, strømudtag og skjult strømføring. Alle enheder er lavet i en selv-understøttende konstruktion og er lette at opsætte og installere.

Rum-i-Rum-BuildUp-Meeting-Pod-R8-videoconference-1140x760
Rum-i-Rum-BuildUp-Meeting-Pod-R8-tavle-board-1140x760
Rum-i-Rum-BuildUp-Meeting-Pod-R8-strømudtag-1140x760

BuildUp 

 

Buildup er et polstret skillevægssystem af samme høje kvalitet og lydlig komfort som Glimakra of Sweden er kendt for. Systemet kan varieres i utallige kombinationer med forskellige hjørner og afrundinger, accessories og farver.

 

Med BuildUp kan man opbygge lydsvage miljøer med åbne eller lukkede rum, kreative pavilloner eller fritstående vægge med eller uden døre. Vinduer kan placeres for funktionalitet eller som en skæv detalje. Vinduerne er tilgængelige i klart og frostet glas og som åbninger uden glas, hvor hylden i stedet kan bruges som opbevaring eller til udstilling af objekter eller accessories.

Rum-i-Rum-glimakra-buildup-interior-elements-kauppi-19-1140x760
Rum-i-Rum-glimakra-buildup-elements-kauppi-17-1140x760
Rum-i-Rum-glimakra-buildup-elements-29-1140x760

Barn

 

En lyddæmpet pavillon til møder og arbejde. Designet har et horisontalt udtryk, inspireret af landskabet i svenske Lapland.

Rum-i-Rum-Glimakra-The-Barn-300
Rum-i-Rum-Glimakra-The-Barn-300-Fences-_-1131x800
Rum-i-Rum-Glimakra-Limbus-Barn-270-1140x713

Systemet tager sin grundform i identiske akustiske tekstilpolstrede plader, som er monteret med lige store afstande. Dette giver møblet en balanceret afvejning af lydabsorbering og gennemsigtighed, hvilket særligt gør dem brugbare i større kombinationer i større offentlige interiørløsninger.

Rum-i-Rum-The-Barn-Fences-by-Glimakra-of-Sweden_Design-Johan-Kauppi-3-800x800

Glimakras arbejde med FN’s verdensmål

Glimakra har et stort fokus på deres produkters livscyklus og er meget bevidste om, hvorledes de påvirker planetens ressourcer. Glimakra arbejder aktivt på at reducere deres co2 aftryk – ved at arbejde med FNs verdensmål, sætter de virksomheden i et bredere perspektiv og retter deres miljøindsatser mod de rigtige områder.

 

For Glimakra ligger prioriteringen i at investere i de målsætninger, der ligger virksomheden nærmest og hvor indsatserne kan gøre den største forskel. I blandt de 5 udvalgte mål, ser Glimakra de største muligheder i mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

8-FN-verdensmål-BOTIUM
9-FN-verdensmål-BOTIUM
12-FN-verdensmål-BOTIUM
13-FN-verdensmål-BOTIUM
15-FN-verdensmål-BOTIUM

Miljø & Kvalitet går hånd i hånd

 

Glimakra aspirerer efter at minimere den miljømæssige påvirkning så meget som muligt – derfor benytter de bl.a. 100% genanvendt energi. Produkternes design er tidsløst og i en kvalitet der garanterer lang levetid. Rene og ublandede materialer bruges så meget som muligt for at fremme genanvendelsesprocesserne. For endvidere at skåne miljøet vælges der kun leverandører fra nærområder, for dermed at reducere transporten. 

 

Langt de fleste produkter er mærket med Möbelfakta, som er det mest omfattende miljømærkningsprogram for svenske møbler og det sætter høje krav til kvalitet, miljø og socialt ansvar. Alt benyttet træ er FSC® certificeret.

 

Glimakra of Sweden er endvidere miljø- og kvalitetscertificeret (ISO 14001 and ISO 9001. Se certifikat her).

 

 

Bæredygtige partnerskaber

Glimakra samarbejder med Place 2 Place, en digital handelsplatform for cirkulært interiør. Her bliver produkter, som har været benyttet til udstillinger og photo shoots, recirkuleret ved videresalg istedet for at blive bortskaffet. 

 

Et andet tiltag Glimakra arbejder med for en mere bæredygtig produktion, er at genanvende restmaterialer som deres store udvalg af tekstiler genererer. I partnerskab med Wargön Innovation er det målsætningen at skabe noget nyt af overskudsmaterialer fra produktionen og fra produkter der skal polstres på ny. Da Glimakra primært producerer lydabsorberende skærme og møbler, er forhåbningen at genanvendt overskudsmateriale kan benyttes som absorberende tekstiler i de akustiske møbler.

 

Anders Barrklint, CEO for Glimakra uddyber:

‘Vi ønsker også at være i stand til at benytte andre firmaers overskudsmaterialer, da vores eget ikke er tilstrækkeligt. Der er dog nogle udfordringer der skal løses, for at det kan lade sig gøre – en af dem er bl.a. der skal være fuld sporbarhed i alle bestanddele i vores produkters materiale.

 

Med dette projekt begynder vi at kigge på problemer, der ligger uden for vores egne processer og her tager vi et ansvar som er i den almene interesse – hvis vi altså kan finde svar på spørgsmålet om, hvordan vi kan håndtere forskelligt affald fra forskellige kilder’.